Stvorena za uživanje

Jedinstvena, lagana, sofisticirana, stvorena je za uživanje. Ono što Patelinu dodatno čini posebnom na tržištu, jeste inovativno pakovanje koje omogućava višekratnu upotrebu. Otvori. Namaži. Zatvori. Pa opet... Otvori. Namaži. Zatvori.

Uz novo Patelina pakovanje, funkcionalno i moderno, ne morate više da brinete šta ćete spremati za sledeći obrok. Vašu omiljenu Patelinu možete nastaviti da jedete kasnije, ili je podeliti sa dragom osobom, da zajedno uživate u njenoj prefinjenosti.

Novo Patelina pakovanje od 90 grama napravljeno je od polipropilena, a po prvi put se pojavljuje na tržištu pašteta u Srbiji. Izuzetna funkcionalnost ambalaže, odnosi se na mogućnost višekratnog zatvaranja i otvaranja, što se ogleda u produženom roku upotrebe.

Patelina - Otvori. Namaži. Smaži

Patelina paštete lansirane su na tržište u junu 2010. godine, a do danas su uspele da osvoje brojne potrošače širom Srbije, ali i u zemljama regiona - Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji. Prepoznata od strane potrošača kao kvalitetan, originalan i inovativan brend, Patelina je nagrađena priznanjem za najbolje uveden brend na tržište u okviru akcije Najbolje iz Srbije 2012.