Vesti

Pratite najnovije vesti iz Neoplante. Pročitajte o našim aktivnostima, posetama sajmovima, a budite obavešteni i o najnovijim proizvodima koji se nalaze na policama u radnji kraj vas.

logo-sajt.PNG

Nov Neoplanta logo za nove ukuse

Na Neoplanta nagradnom konkursu “I nekad i sad, Neoplanta je Novi Sad”, učestvovalo je preko 250 dizajnera iz cele Srbije, a pobedničko rešenje nam stiže iz Leskovca.
donesi.com-thumbnail.png

Široooko meze, preko veze

Neoplanta pažljivo prati i osluškuje potrebe svojih potrošača. Kako bismo našim potrošačima dodatno izašli u susret i obezbedili im brzo i sigurno uživanje u omiljenim Neoplanta proizvodima, pokrenuli smo „široooko meze preko veze“.
pocasti-gosta-naslovna.PNG

Široko slavimo, široko se pazimo

Domaćine, počasti gosta u njegovom domu. Za samo 999 din pošalji gostima na rotirajućoj dasci posluženje na njihovu adresu.
pipi-i-gudi-konkurs.png

Pipi i Gudi nagradni konkurs

Pipi i Gudi nastavljaju sa fantastičnim aktivnostima, pa će i ovoga puta verni potrošači imati mogućnost da osvoje vredne nagrade.
thumb-kulen.jpg

Novi kulen na vojvođanski način

Vojvodina je poznata po bogatoj plodnoj ravnici, tamburicama, raznovrsnoj hrani i ukusnim jelima, koje su natenane sa ljubavlju spremale naše bake, brižljivo čuvajući tradiciju staru vekovima.
srb-curece-grudi-sajt.png

Puno mesa a malo kalorija

“Široooko” uživajte u svakom zalogaju bez griže savesti, uz NOVI proizvod savršenog ukusa ćurećeg mesa i odabranih začina
KV-NASKA.png

Nije praška nego Naška

Nova Naška šunka sa čak 70% mesa od buta, 25% manje soli, do 2% masti i samo 75 kalorija na 100g, idealna je za uživanje u laganim obrocima svakog dana i u svakoj prilici.
pitajte-juhasa-i-mikija-fotka.jpg

Pitajte Juhasa i Mikija

Neoplanta je pokrenula video serijal „Široko pitajte Juhasa i Mikija“ koji će se emitovati jednom mesečno na našem YouTube kanalu ŠIROOOKO
visual-1.png

Viber stikeri Pipi i Gudi

Od sada su dostupni fantastični Pipi&Gudi viber stikeri za beskonačno zabavno dopisivanje!
oksnip.PNG

OK fest

U julu je održan šesti po redu OK fest u Tjentištu, a oko 18000 posetilaca je imalo priliku da uživa pored muzike i u Neoplanta Delikates roštilj kobasici.
nadafit.PNG

Lagane priče sa Nadom FITT

"Neoplanta stručnjak", Nada FITT, održala je predavanja na temu "Lagane priče" u Beogradu i Novom Sadu
sunke-za-sajt.PNG

Lako i natenane

Pileće grudi i Stišnjena šunka sa manje od 2% masti i bez glutena, jer svako ko drži do sebe vodi računa o onome što jede.
IMG_5872.jpg

Decenija rada u Neoplanti

Nenad Juhas, direktor kvaliteta u našoj kompaniji ovog proleća obeležio je deset godina rada u Neoplanti. O atmosferi u kompaniji koja je lider u proizvodnji mesnih prerađevina, uslovima rada i specifičnostima organizacije, pročitajte u nastavku.
Pipi-i-Gudi-novi-dizajn.png

Seckaj. Slaži. Smaži.

Uz jesenje dane stiže i novo razigrano Pipi & Gudi pakovanje, koje u sebi sadrži tajnu jedinstvenog „Seckaj. Slaži. Smaži.“ rituala, namenjenog celoj porodici.
Neoplanta-sampling--2----Copy.jpg

Delikatesni početak uspešnog radnog dana

Kompanija Neoplanta priredila je prijatno iznenađenje za zaposlene u okviru poslovnog kompleksa Airport City i omogućila im prijatan početak uspešnog radnog dana.
Cureci-file-mini-700x450.png

NEOPLANTA DELIKATES – DIMLJENO „NATENANE“

Ćureći file, dimljen na bukovom drvetu, najnoviji je proizvod kompanije Neoplanta. Njime je obogaćena već postojeća linija Neoplanta Delikates kuvanih šunki i filea, od sada dostupnih u redizajniranoj ambalaži.
mediaCENTAR.jpg

Neoplanta dobar primer zapošljavanja mladih

Ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić i ministar za zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, posetili su kompaniju Neoplanta povodom sprovođenja projekta čiji je cilj povećavanje mogućnosti za zapošljavanje mladih.
novogodisnje-pakovanje.png

Novogodišnji poklon uz Pipi i Gudi mini kobasice

Specijalno za novogodišnje praznike, pripremili smo ograničenu seriju promotivnih Pipi i Gudi mini kobasica u flow pack pakovanju, koje se u odabranim objektima mogu naći u prodaji od 24. novembra.
vojvodjanski-kutak.jpg

Vojvođanski kutak za gurmane

Sa ciljem da dodatno učvrstimo poziciju brenda Neoplanta Delikates putem neposrednog kontakta sa potrošačima, u aprilu smo pokrenuli projekat Vojvođanski kutak.
50.jpg

Novi proizvodi za decu - Dizni junior paštete i kobasice

U saradnji sa kompanijom „Disney“, „Neoplanta“ je sredinom novembra na tržište lansirala liniju proizvoda vrhunskog kvaliteta namenjenu deci, koja obuhvata Patelina junior pileću paštetu i Pipi junior pileću kobasicu.