Neoplanta Delikates roštilj kobasica

Žurka na žaru
web-rostilj.jpg

Od prijatelja slušate priče o tome ko je i kako napravio fenomenalan roštilj, da su svi „prste polizali“, i sve to zahvaljujući „tajnom receptu“ za pripremu mesa?
Poželeli ste da odmerite snage u pripremi gurmanluka na roštilju?
Ima li bolje prilike od zajedničkog gledanja utakmice i bodrenja – pa koga nego omiljenih roštilj majstora?

Da svaki dobar potez na terenu bude propraćen i bravurom na vreloj rešetki sa koje se šire omamljujući mirisi i teraju vam vodu na usta. Žurka na žaru je, dakle, zagarantovana. A pitanje pobednika može da odluči samo jedan potez, samo jedan igrač, baš kao i u fudbalu.

Svaki trener zna kada na teren treba da izvede keca iz vakum pakovanja - koji sigurno donosi rezultat. Neoplanta Delikates roštilj kobasica je baš ta koja će uneti strast i energiju za pobedu, kada je najpotrebnije.

Aroma Neoplanta Delikates roštilj kobasice sasvim sigurno će zadovoljiti i najprobirljivije gurmane. Unapređena receptura sa pažljivo odabranim sastojcima i začinima garantuje vam jedinstven, neodoljiv i još bolji ukus, koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a nov dizajn i kvalitetno vakum pakovanje čuva svežinu ukusa.

Uz Neoplanta Delikates roštilj kobasicu pobedićete i najžešće roštiljske protivnike, bez obzira da li igrate kod kuće ili u gostima.