Neoplanta je zlatni sponzor drugog po redu Piano City festivala

Piano City muzički festival ove godine održaće se od 7. do 9. septembra u Novom Sadu.
PS-site.PNG

Drugi po redu Piano City  muzički festival ove godine održaće se od 7. do 9. septembra u Novom Sadu, a naša kompanija zlatni je sponzor ove jedinstvene manifestacije. Kao novosadska kompanija, ponosna na svoje vojvođansko poreklo i svoj grad, odlučili smo da promovišemo i podržimo ovaj kulturni događaj u nameri da spojimo jedinstvenu muziku i naše originalne ukuse.

Piano City festival koncipiran je kao redovna godišnja muzička manifestacija, veliki pijanistički defile, jedinstven na ovim prostorima. Na velikom broju lokacija u našem gradu nastupa 150 pijanista svih generacija, na celodnevnim maratonima koncerata klasične, džez, filmske i popularne muzike. Ove godine, pijanisti će svirati na 25 različitih lokacija u gradu.

Prošle godine, tokom festivalskog vikenda, održano je 65 koncerata na 21 lokaciji u gradu, u muzejima, hostelima, firmama, kao i baštama kafića. Sviralo je više od 100 pijanista iz 15 gradova Srbije i inostranstva.

Originalni Neoplantini ukusi još jedan razlog više su da u vikendu od 7. do 9. septembra  dođete na odabrane lokacije da se družimo i uživamo u letnjim notama i ritmu našeg grada.

 

Vidimo se!