Fruštuk - doručak natenane

Neoplantin novi proizvod: uživanje u svakom danu na vojvođanski način
30x19generic.jpg

Svima nam je dobro poznato da u Vojvodini vreme teče malo drugačije, ali se često pitamo kako je do toga došlo i kako su Vojvođani uspeli da stvore tu umetnost dobrog života. Nastala na raskrsnici naroda i kultura, Vojvodina je vekovima gradila jedinstveni kvalitet domaćih ukusa u kojima njeni stanovnici svakodnevno uživaju.

Vojvođani znaju da uspore životni tempo, a da ipak na samom početku stignu na cilj. Oni natenane uživaju u dobroj hrani koju nesebično dele sa ljudima koje vole. Kako? Pa, mudro su rešili da ne paze na vreme, nego na sebe. Fruštukovanje je doručak na vojvođanski način, obrok koji se ne propušta i baš nikada nije na brzinu. On je više od obroka i predstavlja malu pobedu kojom započinju dan.

Kako bi vam približila ovu  životnu filozofiju i omogućila da uživate u svakom danu, “Neoplanta“ je lansirala novi proizvod blagog i jedinstvenog ukusa, prijatne teksture i savršene mekoće. “Fruštuk“ je polutrajna kobasica koja, s punim pravom, nosi ime vojvođanskog doručka i idealna je za pravo fruštukovanje. U susret novim izazovima u novom danu, punog srca i stomaka, želimo vam prijatan obrok!