Neoplanta pokrenula nagradni konkurs “Mikijeva i moja avantura”

Kompanija Neoplanta pokrenula je nagradni konkurs za decu pod nazivom “Mikijeva i moja avantura”, koji će trajati do 1. septembra 2013. godine.
56.jpg

 Pravo učešća imaju deca uzrasta do 12 godina, koja za vreme trajanja konkursa popune Disney album sa sličicama, i na sajt http://www.patelinajunior.rs/ postave crtež sa temom “Mikijeva i moja avantura”. Glasanje za najbolji crtež će se odvijati online, a pobednik će biti dete čiji crtež osvoji najviše glasova.
Prvoplasirani učesnik konkursa osvojiće putovanje u Pariz, produženi vikend za celu porodicu i karte za posetu Diznilendu. Drugoplasirani učesnik osvojiće putovanje u Gardu (Italija), uz produženi vikend za celu porodicu i karte za posetu zabavnom parku Gardalend. Trećeplasirani učesnik biće nagrađen opremanjem sobe u Dizni stilu (za dečaka ili devojčicu).
Albume i promotivna pakovanja Patelina pašteta sa kesicom Dizni sličica, kompanija je već pustila u prodaju, a potrošači mogu da ih nađu u bolje snabdevenim marketima i supermarketima.
Više informacija o nagradnom konkursu možete pročitati u Pravilniku, na sajtu http://www.neoplanta.rs/upload/saopstenje/lat/87.pdf .