U Neoplanta kolektivu negujemo timski duh. Svojim radom svakodnevno postavljamo nove standarde i ulažemo napore da zadržimo lidersku poziciju na tržištu mesne industrije. Ukoliko ste u potrazi za stalnim izazovima, uporni, vredni i zainteresovani ZA SEZONSKI RAD kod nas, molimo Vas da se prijavite našem sektoru Ljudskih resursa na hr@neoplanta.co.rs ili na telefon 021 4873 920. Budite deo pobedničkog tima koji je posvećen kreiranju proizvoda vrhunskog kvaliteta.

Ukoliko ste spremni da se priključite izuzetno profesionalnom, proaktivnom i odgovornom timu, onda ste prava osoba za nas!

Na linkovima u nastavku možete pogledati i trenutno otvorene radne pozicije:

https://poslovi.infostud.com/posao/Marketing-asistent-za-istrazivanje-i-razvoj-biznisa/Neoplanta-a.d./199307?esource=search&emedium=1&page=0&city%5B0%5D=2&dist=30&sort=p_vreme_postavljanja_sort&item_index=1

https://poslovi.infostud.com/posao/Saradnik-za-zastitu-bilja/Neoplanta-a.d./199356?esource=search&emedium=1&page=0&city%5B0%5D=2&dist=30&sort=p_vreme_postavljanja_sort&item_index=2

Napominjemo da će kandidati čije prijave odgovaraju zahtevima otvorene radne pozicije, biti uključeni u proces selekcije, a o tome će biti kontaktirani lično ili putem e –maila.